код за отстъпка obuvkigido.com

3 Кодове за отстъпка и промоции за obuvkigido.com

Последна актуализация: 17/01/2021

Оцени obuvkigido.com

Среден рейтинг: 5 / 11

Free Проверен Отстъпка

безплатна доставка в obuvkigido.com

Детайли
Сума: Free

30% Проверен Отстъпка

Лятна разпродажба на цялата колекция

Детайли
Сума: 30%

30% Проверен Отстъпка

30% Oтстъпка на избрани модели!

Детайли
Сума: 30%

Най-добрите промо кодове и отстъпки за obuvkigido.com:

Отстъпка Описание Последна проверка
Free безплатна доставка в obuvkigido.com 17/01/2021
30% Лятна разпродажба на цялата колекция 17/01/2021
30% 30% Oтстъпка на избрани модели! 17/01/2021

OBUVKIGIDO.COM електронен магазин на марката GIDO – един от символите на българската модна индустрия . Почти 2 десeтилетия фирмата в Пещера произвежда обувки, използвайки само първокласна естествена кожа и проверени материали, както и опита на доказан екип от италиански и български дизайнери. Електронният магазин представя цялото многообразие на продуктовата гама GIDO, която се обновява непрекъснато. Тук ще намерите най-актуалните творения на дизайнерите на компанията, разпределени в двете традиционни сезонни колекции Пролет/Лято и Есен/Зима. Създадените модели са дело на утвърдени специалисти от България и Италия.

Целият асортимент на OBUVKIGIDO.COM е създаден на базата на оригинални дизайнерски решения, а производството е по съвременни технология и залага на първокласни, 100% естествени материали. Сайтът разпределя продуктите си в три основни катергории – ДАМСКА КОЛЕКЦИЯ, МЪЖКА КОЛЕКЦИЯ И SALE.В дамската колекция влизат боти, ботуши, обувки, спортни обувки , както и сандали, летни ботуши и чанти. Мъжката колекция се състои от мъжки боти и обувки плюс секция за спортни обувки. В SALE ще намерите всички модели в ликвидация на изключително изгодни цени.

Обърнете специално внимание на мъжките обувки GIROTTI, които са снабдени със специални стелки с активен въглен . Той е напълно естествен продукт, който съдържа 10% активен въглен база с активни частици въглерод, вградени в микропорестия материал на подложката. Така активният въглен помага срещу наличието на влага и е невероятно ефективен срещу неприятна миризма в обувките. Обувки GIROTTI са изработени изцяло от естествени лепила на водна основа. Срокът на доставка на моделите в наличност е между 1 и 3 работни дни. Ползвате безплатна доставка и безплатна еднократна замяна. Плащането се извършва чрез наложен платеж, чрез дебитна карта и чрез системата на ePay.

Авторско право © Promocodex International Srl - https://www.kodzaotstupka.com/ - Всички права са запазени - ДДС номер: RO41122242