Популярни промоции:

Кодове за отстъпка Zooplus.bg | Март 2018

Код на Вашия ваучер Zooplus.bg ✓ ПОГЛЕЗЕТЕ ДОМАШНИТЕ СИ ЛЮБИМЦИ И УЛЕСНЕТЕ СЕБЕ СИ В ГРИЖИТЕ ЗА ТЯХ!

7 кодове за отстъпка

Не пропускайте атрактивните отстъпки за Zooplus.bg

Последни оферти за Zooplus.bg

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА > 99 Lev.

При поръчки направени в нашия онлайн магазин на стойност над 99,00 лева, доставката е безплатна. Ако стойността на поръчката не надвишава 99,00 лева, фиксираната такса за доставка и обработка на пратката е на стойност 9,90 лева, в рамките на една поръчка, независимо от броя на пакетите или размера и теглото на пратката. Доставката се извършва при поръчки с минимална стойност от 59,00 лева (без включени транспортни такси).

ваучер за 5% отстъпка за всички продукти

збраният от Вас бюлетин ще пристига редовно и ще Ви информира за актуални предложения и промоции в нашия онлайн магазин ✓ Вашият ваучер за 5% отстъпка ще получите по E-Mail през следващите 24 часа ✓ По всяко време можете да се откажете от получаването на бюлетина

Тези промоционални кодове са изтекли:

Въдица с великденско зайче за котки | Kод за отстъпка: VUDITSA18

Великденско яйце от латекс за кучета | Kод за отстъпка: YAITSE18

Подарък за Вас! 300 гр суха храна Smilla Sterilised! Използвайте код купона | Kод за отстъпка: SMILLA2017

Използвайте код купона CHANTA и грабнете подаръка си! | Kод за отстъпка: CHANTA

код за отстъпка за Zooplus.bg: Mаксимална защита срещу паразитите за Вашата котка! Сега плюс подарък - пластина против кърлежи! | Kод за отстъпка: ZASHTITA

За Свети Валентин - получавате одеалце подарък за Вашата котка! | Kод за отстъпка: LOVE-2017

5% отстъпка - Код купон: 5-ZOOPLUS | Kод за отстъпка: 5-ZOOPLUS

за Zooplus.bg

Zooplus.bg е онлайн зоомагазин за храна и принадлежности за домашни любимци. Тук ще намерите всичко, с което да улесните грижите си за тях и всичко, с което да поглезите своето куче, котка, хамстер, канарче или папагал. Zooplus е основан през 1999г. и целта му да се превърне в практична и заслужаваща доверие онлайн латформа за пазаруване е достигната на сто процента!Топ-качество на най-добри цени – с това мото zooplus предлага избор в 7 категории с повече от 8000 продукта.Кучета, котки, гризачи и птици – ако можеха да говорят, биха Ви пратили в zooplus.bg. Сухи и консервирани храни, лакомства и деликатеси на най-предпочитаните марки като Royal Canin, Hill’s, Bosch и Sanabelle, Eukanuba и Acana дават само началото на списъка, с който Вашето куче или котка ще усещат любов и грижа, благодарение на zooplus.bg. Добавете още колибки и клетки, катерушки и драскалки, тоалетни, гребени и шампоани, облекла за дъждовните и студени дни и направете своя избор с лекота.

Онлайн магазинът предлага всички храни и артикули за малки животни и гризачи, както и за птици. В секцията +VET диети ще откриете терапевтична диетична храна и специални добавки, както и допълнителна информация за нуждите на Вашите любимци.Специалните оферти на zooplus.bg вклюват ваучери и промоции, идеи за подаръци, разпродажби и атрактивни предложения за интересни продукти на ниски цени. Доставката на поръчки над 9.90 лв. е безплатна, и пристига на посочен от Вас адрес в рамките на 4 до 6 работни дни. Има и екстра, която позволява проследяването на пратките с DHL.Плащанията се извършват чрез банков превод или по куриер. Освен това сайтът дава гаранция за връщане на пари, ако по някаква причина пратката не достигне до вас или я получите повредена от пътуването.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://www.kodzaotstupka.com/ - All Rights Reserved