Qatar Airways промоционален код

2 Кодове за отстъпка и промоции за Qatar Airways

Последна актуализация: 19/01/2021

Оцени Qatar-Airways

Среден рейтинг: 4.7 / 24

525Евр Проверен Отстъпка

Изгодни оферти за полети до Америка. Цени от 525 EUR

Детайли
Сума: 525Евр

35% Проверен Отстъпка

Планирайте пътешествие с намаление до 35%

Детайли
Сума: 35%

Мега Проверен Код

Оферта за прием на привилегиен клуб

Детайли
Инфо: Мега

Мега Проверен Код

Изключителен промо код за Qatar Airways

Детайли
Инфо: Мега

579€ Проверен Код

Изключителен промоционален код за Qatar Airways Bulgaria

Детайли
Инфо: 579€

15% Проверен Код

15% код на ваучер за коли под наем на Qatar Airways

Детайли
Инфо: 15%

5% Проверен Код

5% промоционален код, ако поръчате от вашия смартфон

Детайли
Инфо: 5%

10% Проверен Код

10% код за отстъпка на Qatar Airways

Детайли
Инфо: 10%

10% Проверен Код

Резервирайте следващото си пътуване през нашето мобилно приложение с допълнителни до 10% намаления и подарък 1,000 бонусни мили Qmiles.

Детайли
Инфо: 10%

10% Проверен Код

10% код за отстъпка на Qatar Airways

Детайли
Инфо: 10%

% Проверен Код

код за отстъпка Qatar Airways: 2000 Qmiles

Детайли
Инфо: %

Най-добрите промо кодове и отстъпки за Qatar Airways:

Отстъпка Описание Последна проверка
525Евр Изгодни оферти за полети до Америка. Цени от 525 EUR 19/01/2021
35% Планирайте пътешествие с намаление до 35% 19/01/2021

Желаете приятно и сигурно пътуване с ненадминато обслужване? Разчитайте на Qatar Airways!

Qatar Airways е компания, отличена за най – бързоразвиващата се в авиационния сектор. С избор й, Вие печелите сигурност, удобство, първокласно обслужване на ниски цени.

Полетите на Qatar Airways от България се обслужват на летище София. Авиокомпанията осъществява директни полети от София до Доха ежедневно. А също така може да летите и до ред дестинации в Азия като: Сингапур, Банкок, Ню Делхи, Пукет, Дубай, Бали, Шангхай, Пекин, Хонг Конг, Йоханезбург, Мале, Джакарта, и други. Qatar Airways обслужва и полети до Африка, Европа, Близкия, Северна и Южна Америка, Австралия. Благодарение на широката мрежа от 150 дестинации, на практика всяка точка от света е достижима с една онлайн резервация.

Започвате пътуването си с няколко щраквания онлайн. От резервация на полет, хотел, автомобил и застраховка на сайта на Qatar Airways (https://www.qatarairways.com/bg-bg/book.html), продължавате с едно вълнуващо пътуване на борда на нови и надеждни самолети, настанявате се в желаното от Вас място и приключвате с обратното пътуване до Вашия дом.

Радвате се на непрекъснато обслужване, както при уреждане на пътническите формалности, така и на впечатляващо изживяване на борда на Qatar Airways. Очаква Ви 5-звездна международна кухня, разнообразно меню „А ла карт“ с включени безплатни напитки за всички пътници, както и селекция от първокласни вина за пътуващите в първа и бизнес класа. Последните могат да се насладят и на Премиум терминал на международното летище в Доха, който предлага не просто удобство, а лукс: безмитни зони, джакузита, спа, отделни помещения за хранене, бизнес център и други.

Пътуването в бизнес класа е като рай сред облаците. Самолетите разполагат с изключително удобни кресла с възможност за разтягане до 160 градуса, по – голям обем на безплатен багаж, персонални LCD монитори и много други.

Правото на безплатен багаж е в зависимост от класата и дестинацията, до която пътувате. За пътуващите в икономична класа, размерите са не повече от 23 кг., а за пътуващите в първа класа – не повече от 40 кг. Пътуващите в икономична класа имат право на ръчен багаж от 7 кг. и с размери 50x37x25 см, а тези в първа класа: не повече от 15 кг. и с размери 50x37x25 см. Винаги пътувате спокойно, знаейки че багажа Ви е в сигурни ръце, и че сте взели всичко, което Ви е необходимо за едно прекрасно изживяване (дори и рибарско оборудване, спортна екипировка, музикални инструменти и много специални багажи).

Чекирате се онлайн между 36-тия час и 2-рия час преди излитане. За да спестят време и намалят ангажиментите си на летището, пасажерите могат да избират мястото на престой в самолета, показват разпечатани онлайн бордни карти, показват e-mail с потвърждението й или електронен вариант на бордна карта от телефона.

За всекиго има по нещо. Дори и за малките пътешественици! Пътуването е песен и игра благодарение на интерактивните зони за игра и специализирани съоръжения, предназначени за семейства. При полети на дълги разстояния, децата се забавляват неспирно със супергероите от Oryx Kids Club.

Първокласното обслужване не свършва дотук! За удобство и бързина Qatar Airways въвежда нов онлайн инструмент за самостоятелно обслужване My Q-Tag. Това е етикет за багаж, който лесно може да разпечатате във Вашия дом.

Станете част от Privilege Club и превърнете пътуването си в ненадминато изживяване със специални бонусни схеми! Например, печелите Q-мили по време на всяко пътуване, които можете да използвате в бъдеще при летене с Qatar Airways, така и за полети на партньорите от One World. Бонусите започват и с първата онлайн резервация - печелите 2000 бонусни мили Qmiles за всяка следваща резервация.

Изберете най – атрактивния полет на достъпни цени до мечтаната дестинация с Qatar Airways! Не изпускайте промо цените и резервирайте сега!

Авторско право © Promocodex International Srl - https://www.kodzaotstupka.com/ - Всички права са запазени - ДДС номер: RO41122242