Muziker.bg Купон за отстъпка

3 Кодове за отстъпка и промоции за Muziker.bg

Последна актуализация: 21/01/2021

Оцени Muziker.bg

Среден рейтинг: 4.8 / 16

% Проверен Код

Всеки клиент, който закупи китара Takamine в електронния магазин на Muziker до 31.08.2021 и използва кода
TAKA-MINE в кошницата, може да спечели.

Детайли
Инфо: %
Изтича на: 31 08 2021

12лв Проверен Отстъпка

Незабавна отстъпка от 12 лева в Muziker.bg

Детайли
Сума: 12лв

Free Проверен Отстъпка

Безплатна доставка в Muziker.bg

Детайли
Сума: Free

% Проверен Код

Поставете каквото искате в кошницата и използвайте коледния код *********

Детайли
Инфо: %

6% Проверен Код

6% Oтстъпка Muziker.bg

Детайли
Инфо: 6%

200лв Проверен Код

Можете да използвате вашия 12 леваваучер за отстъпка при покупки на 200 лева | Копирайте и поставете кода за отстъпка в количката в полето "Ваучер".

Детайли
Инфо: 200лв

6% Проверен Код

Днес предлагаме 6% отстъпка на почти всичко в нашата оферта

Детайли
Инфо: 6%

5% Проверен Код

5% отстъпка за всичко от muziker BIKE

Детайли
Инфо: 5%

5% Проверен Код

5% отстъпка за всичко от muziker SKI

Детайли
Инфо: 5%

10% Проверен Код

Отстъпка 10% от всички шапки от секция muziker SKI.

Детайли
Инфо: 10%

10% Проверен Код

Отстъпка 10% на всички чорапи от секция muziker SKI

Детайли
Инфо: 10%

% Проверен Код

ОТСТЪПКА 39BGN ЗА ПОКУПКИ НАД 980 BGN

Детайли
Инфо: %

% Проверен Код

Безплатна доставка!

Детайли
Инфо: %

50% Проверен Код

50% ОТСТЪПКА ПРИ ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПКА НАД 29 BGN

Детайли
Инфо: 50%

5% Проверен Код

5% код за отстъпка на Muziker.bg

Детайли
Инфо: 5%

% Проверен Код

Спечелете един от 100-те преносими високоговорителя JBL GO 2!

Детайли
Инфо: %

12лв Проверен Код

Код за отстъпка Muziker.bg 12 лв на покупка над 300 лв

Детайли
Инфо: 12лв

24лв Проверен Код

Код за отстъпка Muziker.bg 24лв на покупка над 700лв

Детайли
Инфо: 24лв

40лв Проверен Код

Код за отстъпка Muziker.bg 40лв на покупка над 1000 лв

Детайли
Инфо: 40лв

90лв Проверен Код

Код за отстъпка Muziker.bg 90лв на покупка над 2000 лв

Детайли
Инфо: 90лв

5% Проверен Код

5% отстъпка за Черен петък

Детайли
Инфо: 5%

Най-добрите промо кодове и отстъпки за Muziker.bg:

Отстъпка Описание Последна проверка
% Всеки клиент, който закупи китара Takamine в електронния магазин на Muziker до 31.08.2021 и използва кода TAKA-MINE в кошницата, може да спечели. 21/01/2021
12лв Незабавна отстъпка от 12 лева в Muziker.bg 21/01/2021
Free Безплатна доставка в Muziker.bg 21/01/2021

Без значение дали сте новобранец в музикалната сфера или сте тесен специалист, дали музиката е Вашето хоби или любима професия, в Музикер може да откриете целия необходим инструментариум: китари, бас, клавишни, барабани, акустични и електрически инструменти, DJ оборудване, сценично оборудване, духови инструменти и аксесоари за всеки един инструмент. Актуалният асортимент на оборудване, инструменти и аксесоари възлиза на приблизително 30,000 продукти, предлагани от 320 световно известни марки. За всички музикални инструменти, както и звуково оборудване, закупени от Mузикер, може да разчитате на 3 годишна гаранция и 30 дневен срок на връщане на парите, дори без да посочвате причината за връщането на закупената от Вас стока.

Историята на онлайн магазина стартира с основаването на словашката фирма Planet Music, която създава своя първи музикален магазин за инструменти в центъра на Братислава, столицата на Словакия. Впоследствие името на магазина се променя на Muziker, като една от стратегическите му цели е отварянето на първия онлайн магазин за музикални инструменти в Словакия, а впоследствие и разрастването му във всички европейски страни. Музикалните инструменти и аксесоари на Музикер може да откриете в широката магазинна мрежа за търговия на дребно в големите търговски центрове в Чехия и Словакия.

Екипът на Музикер е екип от професионални музиканти, които могат да Ви насочат и дадат индивидуален съвет относно търсения от Вас продукт. Изключително неформалния подход и приятелско отношение са гаранция за тесните връзки и добри отношения с клиентите. Музикер е по – близо до своите клиенти и чрез фейсбук страницата си, където може да се насладите на обявените конкурси и да спечелите награди от света на музикалните инструменти, да получите актуална информация за нови продукти, да намерите указания как се решават евентуални проблеми с музикалните инструменти или с озвучителната техника.

Музикер Ви дарява и с незабавна отстъпка от 12 лева при регистриране на Вашия имейл адрес, за да да получавате актуален бюлетин и Вашия ваучер. Музикер предлага широка гама от ползи, както за нови, така и за лоялни клиенти, като например периодично ваучери за намаления и бонуси за лоялност на членовете на Muziker клуб, в който може да се регистрирате. В уеб сайта е обособена секция Промоции, където може да разгледате актуалните намаления и оферти: падащи цени, акции и разпродажби, отстъпки за количество, отстъпка за комплекти, Мuziker клуб, B-Stock (продуктите, който не може да се считат за напълно нови, фабрично опаковани, неизползвани или неотворени – предлагани на намалена цена), Коледни подаръци.

За поръчки над 199 лв. на територията на България не се заплаща доставка. При недостигнат праг на потребителската кошница от 199 лв., клиентът заплаща допълнително 36 лв. разходи за доставка за всяка поръчка. Поръчките се доставят с куриер. Начините за разплащане са два: PayPal и банков превод. За гаранция на качеството на предлаганите инструменти и оборудване говори факта, че онлайн магазинът притежава всички Европейски сертификати за качество.

Авторско право © Promocodex International Srl - https://www.kodzaotstupka.com/ - Всички права са запазени - ДДС номер: RO41122242