Оцени Muziker.bg

Среден рейтинг: 5 / 1

Muziker.bg Купон за отстъпка

Muziker.bg Намалени Последна актуализация: 12/11/2019
12BGN

КОД

Използвайте кода по-долу, за да получите отстъпка 12 BGN за първата си покупка в Muziker.

Намаление: Купон
Сума: 12BGN
Изтича на: 31 12 2019
200лв

КОД

Можете да използвате вашия 12 леваваучер за отстъпка при покупки на 200 лева | Копирайте и поставете кода за отстъпка в количката в полето "Ваучер".

Намаление: Купон
Сума: 200лв
Изтича на: 31 12 2019

Тези промоционални кодове са изтекли:

Free

КОД

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОКУПКА НАД 149 BGN

39 BGN

КОД

39 BGN ПРИ ПОКУПКА НАД 680 BGN

16 BGN

КОД

16 BGN ПРИ ПОКУПКА НАД 293 BGN

15%

КОД

Изключителна 15% отстъпка за най-добрите лодки Gladiator.\

149лв

КОД

Днес ние Ви предлагаме безплатна доставка от 149 лв. Възползвайте се от офертата точно сега!

6%

КОД

6% Oтстъпка Muziker.bg

6%

КОД

Днес предлагаме 6% отстъпка на почти всичко в нашата оферта

5%

КОД

5% отстъпка за всичко от muziker BIKE

5%

КОД

5% отстъпка за всичко от muziker SKI

10%

КОД

Отстъпка 10% от всички шапки от секция muziker SKI.

10%

КОД

Отстъпка 10% на всички чорапи от секция muziker SKI

10%

КОД

10% отстъпка за всички продукти на Almansa!

x2

КОД

Два пъти повече клубни точки днес!

99лв

КОД

Весела Коледа! Днес имаме специален талон с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 99 лв.

Без значение дали сте новобранец в музикалната сфера или сте тесен специалист, дали музиката е Вашето хоби или любима професия, в Музикер може да откриете целия необходим инструментариум: китари, бас, клавишни, барабани, акустични и електрически инструменти, DJ оборудване, сценично оборудване, духови инструменти и аксесоари за всеки един инструмент. Актуалният асортимент на оборудване, инструменти и аксесоари възлиза на приблизително 30,000 продукти, предлагани от 320 световно известни марки. За всички музикални инструменти, както и звуково оборудване, закупени от Mузикер, може да разчитате на 3 годишна гаранция и 30 дневен срок на връщане на парите, дори без да посочвате причината за връщането на закупената от Вас стока.

Историята на онлайн магазина стартира с основаването на словашката фирма Planet Music, която създава своя първи музикален магазин за инструменти в центъра на Братислава, столицата на Словакия. Впоследствие името на магазина се променя на Muziker, като една от стратегическите му цели е отварянето на първия онлайн магазин за музикални инструменти в Словакия, а впоследствие и разрастването му във всички европейски страни. Музикалните инструменти и аксесоари на Музикер може да откриете в широката магазинна мрежа за търговия на дребно в големите търговски центрове в Чехия и Словакия.

Екипът на Музикер е екип от професионални музиканти, които могат да Ви насочат и дадат индивидуален съвет относно търсения от Вас продукт. Изключително неформалния подход и приятелско отношение са гаранция за тесните връзки и добри отношения с клиентите. Музикер е по – близо до своите клиенти и чрез фейсбук страницата си, където може да се насладите на обявените конкурси и да спечелите награди от света на музикалните инструменти, да получите актуална информация за нови продукти, да намерите указания как се решават евентуални проблеми с музикалните инструменти или с озвучителната техника.

Музикер Ви дарява и с незабавна отстъпка от 12 лева при регистриране на Вашия имейл адрес, за да да получавате актуален бюлетин и Вашия ваучер. Музикер предлага широка гама от ползи, както за нови, така и за лоялни клиенти, като например периодично ваучери за намаления и бонуси за лоялност на членовете на Muziker клуб, в който може да се регистрирате. В уеб сайта е обособена секция Промоции, където може да разгледате актуалните намаления и оферти: падащи цени, акции и разпродажби, отстъпки за количество, отстъпка за комплекти, Мuziker клуб, B-Stock (продуктите, който не може да се считат за напълно нови, фабрично опаковани, неизползвани или неотворени – предлагани на намалена цена), Коледни подаръци.

За поръчки над 199 лв. на територията на България не се заплаща доставка. При недостигнат праг на потребителската кошница от 199 лв., клиентът заплаща допълнително 36 лв. разходи за доставка за всяка поръчка. Поръчките се доставят с куриер. Начините за разплащане са два: PayPal и банков превод. За гаранция на качеството на предлаганите инструменти и оборудване говори факта, че онлайн магазинът притежава всички Европейски сертификати за качество.

Copyright © Promokod Srl - www.kodzaotstupka.com