Код за отстъпка Mallbg.com (Молбг)

4 Кодове за отстъпка и промоции за Mallbg

Последна актуализация: 20/01/2021

Оцени Mallbg

Среден рейтинг: 4.9 / 16

4лв Проверен Отстъпка

Доставка в София на Mallbg.com

Детайли
Сума: 4лв

15% Проверен Отстъпка

Отстъпка -15% на Mallbg.com

Детайли
Сума: 15%

8% Проверен Отстъпка

-8% намаление на ЛАПТОП LENOVO

Детайли
Сума: 8%

20% Проверен Отстъпка

-20% намаление на Електроуреди за Дома на Молбг

Детайли
Сума: 20%

10% Проверен Код

10% отстъпка на Mallbg.com

Детайли
Инфо: 10%

5% Проверен Код

5% отстъпка на Mallbg.com

Детайли
Инфо: 5%

Най-добрите промо кодове и отстъпки за Mallbg:

Отстъпка Описание Последна проверка
4лв Доставка в София на Mallbg.com 20/01/2021
15% Отстъпка -15% на Mallbg.com 20/01/2021
8% -8% намаление на ЛАПТОП LENOVO 20/01/2021
20% -20% намаление на Електроуреди за Дома на Молбг 20/01/2021

MALLBG.COM е онлайн магазин, в който ще откриете света на новите технологии, събран на едно място. Основните категории, в които можете да направите своя избор, са 14. Пазарувайки тук, ще намерите таблети и електронни книги, преносими компютри, игрови конзоли, компютри, компоненти и монитори, компютърна периферия и мрежово оборудване. За геймърите е създадена специална геймърска зона, има още фотоапарати и видеокамери, смарт телефони и GPS устройства, телевизори, проектори, HiFi, принтери и консумативи за тях, скенери и носители на информация. В секция Други ще намерите системи за видеонаблюдение, кабели и преходници, различни видове батерии, както и LED осветление.

Всички изгодни оферти са групирани в раздел Актуални промоции и гарантират отстъпки до минус 50% от първоначалните цени.

В секциите Сделка на деня и Топ цени всеки ден излизат предложения с ценови отстъпки, ако конфигурациите или отделните продукти бъдат закупени преди автоматичният брояч да бъде занулен.

Производителите, чиито продукти предлага MALLBG.COM са над 250 – брандове като Xerox, Verbatim, Phillips, Panasonic, Microsoft, Nikon, Canon, Asus и Lenovo са само частица от безкрайното разнообразие, което ще намерите, попадайки в онлайн магазина.

MALLBG.COM предлага и части и техника втора употреба и това го прави изключително изгоден за пазаруване с ограничен бюджет.

Плащанията се извършват по 4 начина – с наложен платеж, банков превод, системите на ePay.bg, TransCard.bg, PayPal.com и кредитна карта.

Доставките на стоки за София се извършват в същия ден или до 1 работен ден на цена от 4лв., незвисимо от количеството, тежестта или обема на стоката. Доставките на стоки за всички останали населени места се извършват в рамките на 2 работни дни по цени на куриерската фирма, която изпълнява поръчката.

Авторско право © Promocodex International Srl - https://www.kodzaotstupka.com/ - Всички права са запазени - ДДС номер: RO41122242