Популярни промоции:

Кодове за отстъпка Lentiamo.Bg | Март 2018

ваучер код Lentiamo.Bg ✓ ВАШИТЕ КОТАКТНИ ЛЕЩИ И ВСИЧКО ЗА КАЧЕСТВЕНАТА ИМ ПОДДРЪЖКА!

7 кодове за отстъпка
Lentiamo.Bg код за отстъпка

20% Kод за отстъпка на Oxysept 1 Step 900 ml

Купона изтича след: 30 04 2018 4muz2 BИЖ КОДА ЗА ОТСТЪПКА
Lentiamo.Bg код за отстъпка

12% Kод за отстъпка на Clear 58 (6 lenses)

Купона изтича след: 30 04 2018 s8rwy BИЖ КОДА ЗА ОТСТЪПКА
Lentiamo.Bg код за отстъпка

15% Kод за отстъпка на Options Multi 360 ml

Купона изтича след: 30 04 2018 7xt3w BИЖ КОДА ЗА ОТСТЪПКА
Lentiamo.Bg код за отстъпка

20% Kод за отстъпка на ReNu MultiPlus 360 ml

Купона изтича след: 30 04 2018 eeftn BИЖ КОДА ЗА ОТСТЪПКА

Не пропускайте атрактивните отстъпки за Lentiamo.Bg

Последни оферти за Lentiamo.Bg

Последна възможност днес да си изберете подарък!

Zero-Seven Refreshing 80 ml – голяма опаковка разтвор, идеален за лятната ви почивка. Почиства бързо и предпазва лещите от изсъхване дори и в най-горещите летни дни. Max OptiFresh 10 ml – капки за очи, които да използвате и вкъщи и на път. И въпреки, че съдържат консерванти, се понасят идеално от потребители с алергии. Балсам за устни – задължителен продукт през лятото! С него ще забравите за напуканите и сухи устни. Направете своя избор и кликнете на банера, за да го добавите в кошницата си.

Изберете своя подарък до 10. май.

Zero–Seven Refreshing 80 ml е разтвор, подходящ в сезона на разцъфването и пролетта. Създава непропусклив филм върху лещите, така че прахът или полените нямат шанс! Комплектът за пътуване предлага всичко, от което се нуждаете, за да се погрижите за контактните си лещи, опаковано в практичен мини сет. От кутийката до пинсетите. Балсамът за устни с фактор 15 предпазва устните ви от пролетното слънце. Помага и при напуквания и болезнени краища.

Безплатна доставка над 30 лева

Ако поръчката Ви е за по-ниска сума, може да използвате куриерски услуги на стойност 5 лева.

Тези промоционални кодове са изтекли:

Вземете си от нас най-любимите crazy лещи с 15% отстъпка и преобразете себе си. | Kод за отстъпка: hallo

Ваучер код Lentiamo.bg:- Max OptiFresh 10 ml (бонус) безплатно | Kод за отстъпка: v3d5x

10% Kод за отстъпка на Lentiamo.Bg | Kод за отстъпка: setsj

за Lentiamo.Bg

ГОВОРЯ ЗА LENTIAMO.BG

Lentiamo.bg e онлайн магазин, в който можете да се снабдите с контактни лещи, разтвори и всичко необходимо за поддръжката им. Освен това сайтът предлага капки за очи, различни аксесоари и широк избор от бонус продукти. Kомпанията продава само оригинални продукти на Baush and Lomb, Alco, Johnson&Johnson и Cooper Vision, основана е през 2008г. и оттогава е обслужила над половин милион клиенти.

Lentiamo.bg разполага с повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага. Lentiamo.bg оперира в 13 европейски държави и това дава възможност на онлайн магазина да предложи конкурентни цени на своите продукти. В секцията Контактни лещи имате избор според период на ползване, вид и марка. Разтворите могат да бъдат сортирани според големината на опаковките, в които се предлагат, както и според марката.

Капките за очи са важна част от правилното използване на контактни лещи, особено за хора с чувствителни очи. Те играят ролята на “изкуствени сълзи”, предотвратявайки сухота и механично дразнене в очите. Те овлажняват и защитават очите от външни влияния като прах и др. Видовете,с които Lentiamo.bg работи, са над 20.

Изборът на разнообразни и полезни аксесоари за контактни лещи включва апликатори, кутии и пинсети, които гарантират висок стандарт на хигиена и улесняват максимално подръжката им. В допълнение оптичният онлайн магазин предлага и собствена марка контактни лещи на жени мецду 56 и 80 лв.

Още с първата си поръчка получавате бонус точки, които могат да бъдат заменени за безплатни подаръци. Всяка доставак над 30лв. е безплатна, а за стойности по-ниски от тази се заплащат 5лв. Опцията за заплащане е наложен платеж.


Copyright © 2016 Divergent Ltd - https://www.kodzaotstupka.com/ - All Rights Reserved