Оцени Lentiamo.Bg

Среден рейтинг: 4 / 1

ваучер код Lentiamo.Bg

Lentiamo.Bg Намалени Последна актуализация: 12/11/2019
8%

КОД

Код за отстъпка за всички продукти освен слънчеви очила

Намаление: Купон
Сума: 8%
Изтича на: 31 12 2019
8%

КОД

промо код 8% за всички продукти

Намаление: Купон
Сума: 8%
Изтича на: 31 12 2019

Тези промоционални кодове са изтекли:

15%

КОД

15% Kод за отстъпка на Options Multi 360 ml

20%

КОД

20% Kод за отстъпка на ReNu MultiPlus 360 ml

10%

КОД

10% Kод за отстъпка на Lentiamo.Bg

12%

КОД

12% Kод за отстъпка на Clear 58 (6 lenses)

15%

КОД

Вземете си от нас най-любимите crazy лещи с 15% отстъпка и преобразете себе си.

13%

КОД

13% отстъпка на Soflens 38 (6 лещи)

15%

КОД

15% Kод за отстъпка на Biotrue One Day (90 лещи)

13%

КОД

13% Kод за отстъпка на Refresh 15ml

10%

КОД

10% Kод за отстъпка на Слънчеви очила Meller

ГОВОРЯ ЗА LENTIAMO.BG

Lentiamo.bg e онлайн магазин, в който можете да се снабдите с контактни лещи, разтвори и всичко необходимо за поддръжката им. Освен това сайтът предлага капки за очи, различни аксесоари и широк избор от бонус продукти. Kомпанията продава само оригинални продукти на Baush and Lomb, Alco, Johnson&Johnson и Cooper Vision, основана е през 2008г. и оттогава е обслужила над половин милион клиенти.

Lentiamo.bg разполага с повече от 1 милион чифта контактни лещи, които могат да бъдат изпратени веднага. Lentiamo.bg оперира в 13 европейски държави и това дава възможност на онлайн магазина да предложи конкурентни цени на своите продукти. В секцията Контактни лещи имате избор според период на ползване, вид и марка. Разтворите могат да бъдат сортирани според големината на опаковките, в които се предлагат, както и според марката.

Капките за очи са важна част от правилното използване на контактни лещи, особено за хора с чувствителни очи. Те играят ролята на “изкуствени сълзи”, предотвратявайки сухота и механично дразнене в очите. Те овлажняват и защитават очите от външни влияния като прах и др. Видовете,с които Lentiamo.bg работи, са над 20.

Изборът на разнообразни и полезни аксесоари за контактни лещи включва апликатори, кутии и пинсети, които гарантират висок стандарт на хигиена и улесняват максимално подръжката им. В допълнение оптичният онлайн магазин предлага и собствена марка контактни лещи на жени мецду 56 и 80 лв.

Още с първата си поръчка получавате бонус точки, които могат да бъдат заменени за безплатни подаръци. Всяка доставак над 30лв. е безплатна, а за стойности по-ниски от тази се заплащат 5лв. Опцията за заплащане е наложен платеж.

Copyright © Promokod Srl - www.kodzaotstupka.com