Kод за отстъпка Gotti.Bg

2 Кодове за отстъпка и промоции за Gotti.Bg

Последна актуализация: 21/01/2021

Оцени Gotti.Bg

Среден рейтинг: 4.9 / 18

10% Проверен Отстъпка

10% Вашите кодове

Детайли
Сума: 10%

Free Проверен Отстъпка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Детайли
Сума: Free

Най-добрите промо кодове и отстъпки за Gotti.Bg:

Отстъпка Описание Последна проверка
10% 10% Вашите кодове 21/01/2021
Free БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! 21/01/2021

Gotti е италианска колекция дамски обувки, изработени от естествена кожа и първокласни материали, които стъпват на българския пазар с помощтта на онлайн магазина gotti.bg. Неговата цел е да предложи на потребителите обувки, които умело подчертават индивидуалния стил и могат да задоволят изискванията за многообразие на пазара, съчетавайки перфектна гаранция с оригинална визия, безкомпромисно качество и достъпни цени.

Специално за клиентите на онлайн магазина са разработени оферти с допълнителни отстъпки дори на най-новите колекции и модели. Това на практика означава , че само тук клиентът има възможност да закупи обувки Gotti на толкова изгодни за Българи цени. Мотото на сайта е: „Италиански стил на промо цени” , а визията му убеждава всеки, че е наистина лесно да бъдеш модерен с Gotti!

Онлайн магазинът предлага дамски и мъжки обувки, боти , ботуши, летни ботуши, спортни обувки и сандали. В допълнение и колекции чанти на промоционални цени. Единственото, на което потребителят трябва да обърне внимание, планирайки своите покупки, е, че количествата са ограничени.

Дизайнерите на марката разработват моделите съобразно тенденциите за ергономичност в ежедневието ни. Материалите са изцяло естествени, с произход от Италия, Турция и България.

Характеристика на обувките, присъстващи в каталога е, че съставът на ходилото на всеки модел е изработен от термокаучук, полиоретан, евапрен, PVC и TPU. Тази технология гарантира адаптация според сезона и максимален комфорт. Моделите са съобразени с тенденциите на пазара, освен това са конструирани така, че да бъдат нещо повече от само актуална или авангардна визия. Обувките с марка Gotti обещават удобство и практичност в едно, а богатата цветова гама е в състояние да направи почитатели на марката и всички, които залагат на свежи цветове и нетрадиционнен вкус.

Всяка поръчка достига до клиента безплатно в цялата страна в срок от 1 до 3 работни дни. Плащането за покупката се извършва на място при доставяне на пратката, а клиентът има право да отвори, разгледа и премери поръчания артикул преди той да бъде заплатен.

Онлайн магазинът дава още опция и за поръчка по телефона, който е публикуван в сайта.

Авторско право © Promocodex International Srl - https://www.kodzaotstupka.com/ - Всички права са запазени - ДДС номер: RO41122242