Код на ваучер Farnell

3 Кодове за отстъпка и промоции за Farnell

Последна актуализация: 21/01/2021

Оцени Farnell

Среден рейтинг: 5 / 12

Free Проверен Отстъпка

Доставка в България на Farnell.com

Детайли
Сума: Free

70% Проверен Отстъпка

До 70% отстъпка на много продукти

Детайли
Сума: 70%

50% Проверен Отстъпка

Спестете до 50% от напълно комплектуваните продукти на Rohde & Schwarz

Детайли
Сума: 50%

5% Проверен Код

Код за отстъпка 5% на Farnell за продукта Raspberry Pi 4B Starter Kit

Детайли
Инфо: 5%

10% Проверен Код

Код на ваучер Farnell -10% (някои продукти са изключени)

Детайли
Инфо: 10%

10% Проверен Код

10% ОТСТЪПКА Онлайн поръчки над 250 Евро

Детайли
Инфо: 10%

10% Проверен Код

10% намаление за Фарнел България

Детайли
Инфо: 10%

Най-добрите промо кодове и отстъпки за Farnell:

Отстъпка Описание Последна проверка
Free Доставка в България на Farnell.com 21/01/2021
70% До 70% отстъпка на много продукти 21/01/2021
50% Спестете до 50% от напълно комплектуваните продукти на Rohde & Schwarz 21/01/2021

Farnell element14 осигурява водещо в индустрията обслужване на клиенти и услуги чрез непрекъснато подобряване на инфраструктурата, обработка, осигуряване на продукти и услуги в отговор на нуждите на клиентите. Фирмата се старае да оптимизира и повиши ефективността и обслужването на клиенти, което я изстрелва в челните позиции в индустрията на технологичните продукти, услуги и решения за проектиране, поддръжка и ремонт на електронни системи.

Farnell element14 поставят във фокуса на своята стратегия улесненият достъп за доставянето на изискуемите продукти в точния момент – а именно, когато техния клиент има нужда от тях.

В специална категория фирмата Ви отвежда към специални и промоционални оферти всеки месец.

За успехите на фирмата свидетелстват и наградите и отличията за бизнес практиките, които са внедрени, показатели на разпространение и ангажимент към хората и планетата. Някои от тях през последните 3-4 години са: BiTC индекс за корпоративна отговорност, Платинен статус 2013/14, Международна награда за търговия на Yorkshire Business Insider, Доставчик на технологии 2013 г., Бизнес мастър награда на Business Desk, Институт Ethisphere, Списък с най-етичните компании в света 2013 г., ECIA маркетинг награди, 4 награди на електронната индустрия 2013 г., Носител на наградата Green Apple (Зелена ябълка) за природосъобразна практика, Сребро 2013, Награда за дистрибутор на годината от CamdenBoss за 2013 г., Награда за дистрибутор на годината от MH Connectors за 2013 г., както и много други.

За преминаване към поръчка в онлайн платформата, следва да изпратите генерирана с нея поръчка и да получите потвърждение за направена поръчка. Фирмата предлага набор от опции за фактуриране:

Кредитна/дебитна карта (Може да се изисква минимална стойност на поръчка за поръчки с кредитна карта). Плащане на нов бизнес акаунт. Корпоративна разплащателна карта (фирмена кредитна или дебитна карта) Използване на съществуващ акаунт (онлайн или офлайн акаунт). Кредитна сметка. Търговска сметка - плащане чрез BACS, чек, кредитна/дебитна карта (без минимална стойност на поръчката)

Предлагат се различни методи за доставка със съкратено време: Стандартна доставка на следващия ден - € 12.95 чрез UPS за стандартна доставка до 70 кг и без изискване за минимална поръчка. Доставка от Farnell element14 САЩ - 3-4 работни дни (продукти на склад), €25.00 такса за поръчка - покриваща обработка, мито и въздушен транспорт, независимо от броя артикули и без изискване за минимална поръчка.

Политика за връщане на стоки: компанията предоставя срок от 21 дни за връщане на стока.

Авторско право © Promocodex International Srl - https://www.kodzaotstupka.com/ - Всички права са запазени - ДДС номер: RO41122242