Оцени Deichmann

Среден рейтинг: 5 / 2

Deichmann код за отстъпка ( Дайхман‎ България)

Deichmann Намалени Последна актуализация: 12/11/2019

Тези промоционални кодове са изтекли:

20%

КОД

20% отстъпка

Заложете на красивата визия и удобство с обувките на магазини Deichmann. Разгледайте всички модели и поръчайте онлайн най – новите предложения. Пазарувайки обувки, чанта или аксесоари от Deichmann Вие се зареждате със стил и комфорт. С избора си не правите компромис с качеството, удобството и Вашата визия. Поръчвайки онлайн, Вие имате достъп до голям асортимент от собствени и чужди марки, които предлага магазина, а именно:

дамски обувки с ток, дамски балерини, дамски кецове с връзки, дамски обувки без връзки, дамски сандали, дамски чехли, домашни чехли и пантофи, дамски боти, дамски ботуши;

мъжки обувки с връзки, мъжки обувки без връзки, мъжки cандали и чехли, мъжки домашни чехли и пантофи, спортни кецове, маратонки за бягане, oбувки за зала, гумени ботуши, чехли и джапанки;

детски обувки и аксесоари.

В онлайн магазина може да откриете ексклузивни оферти, които са валидни само при покупка през интернет сайта, отделна сексия с намаления, нови колекции, тенденции и любими марки.

За да пазарувате любимите си артикули в Deichmann трябва да създадете свой профил – регистрацията е задължителна.

Онлайн магазина на Deichmann Ви предлага различни сигурни начини за осъществяване на плащане:

Кредитна и дебитна карта (Visa, Mastercard)

Наложен платеж – не се начисляват допълнтиелни такси.

Доставката от онлайн магазина на Deichmann е напълно безплатна за Вас. Поръчките се изпълняват в рамките на 1 – 3 работни дни, считано от работния ден, следващ деня на поръчката (с изключение на събота и неделя и празничните дни). Доставките се извършват само в дните от понеделник до петък.

Магазинът гарантира лесно и безпроблемно обработване на рекламации в случай на възникнал дефект. Връщането на получен артикул следва да бъде осъществено в рамките на 14 дни след доставката при следните условия:

Връщане в някой от нашите магазини в страната:

в най-близкия до вас филиал чрез търсачката за филиали на www.deichmann.com

артикулът трябва да бъде върнат без повреди, неизползван и в оригинална опаковка.

предоставяне на попълнен формуляр за връщане, който ще бъде приложен на хартиен носител към Вашата първоначална поръчка при доставката й от куриера, както и стоковата разписка или фактура, издадени към Вашата поръчка.

Като алтернатива можете да замените върнатия артикул за друг артикул на същата, по-ниска или по-висока стойност, като при замяна с артикул на по-ниска стойност разликата се възстановява в брой, а при замяна с артикул на по-висока стойност, разликата се доплаща от клиента.

Връщане с куриер

Имате право да върнете стока с куриер – предпочитана от Вас фирма, при който вариант транспортните разходи са изцяло за сметка на клиента, с изключение на по-долу посочените случаи:

когато на клиента бъде доставен артикул, различен от поръчания;

когато клиентът откаже да приеме и получи пратката, съдържаща поръчаните от него артикули.

Замяна на артикули не е възможно да бъде осъществена чрез онлайн услугите на магазина, а единствено в неговите филиали. Връщането на стока във филиал е безплатно. В онлайн магазина на Deichmann можете единствено да направите нова поръчка.

Deichmann предлагат модерни актуални и качествени обувки на изключително добра цена за всеки, превърнало се не само фирмен, но и в социален ангажимент. Deichmann съблюдава на първо място благото на клиента и се стреми да спечелим неговото доверие. Организационните структури, работните процеси и практическата съвместна работа в компанията са подчинени на тези цели и най – вече - добавянето на стойност за крайния клиент.

Заповядайте – нека споделим заедно любовта към обувките!

Copyright © Promokod Srl - www.kodzaotstupka.com