Оцени Alleop

Среден рейтинг: 5 / 2

Алеоп Промокод

Alleop Намалени Последна актуализация: 12/11/2019

Тези промоционални кодове са изтекли:

8%

КОД

8% отстъпка за продукти от секцията "За нея".

10%

КОД

10% допълнителна отстъпка на всичко предлагано от Сапир България!

5%

КОД

Само за имейл абонати! Подарък допълнителна отстъпка!

10лв

КОД

Подарък 10 лв. ВАУЧЕР >> Грабни го Сега!

Мега

КОД

Ваучер за Безплатна Доставка

Нуждаете се от домакински уреди и кухненски съдове за Вашето домакинство на конкурентни цени? Може да разчитате на "Сапир България ЕООД"! Фирмата е създадена през 1990 год. и благодарение на търсенето на качествени домакински уреди, кухненски прибори и уреди, открива офиси в Китай и Полша. Фирмата се стреми да използва възможностите и познанието на качественото производство, за да предостави на Вас - потребителите по-добри продукти на достъпни цени. През годините разширява своето производство и дистрибуционна верига, като продажбите се осъществяват от няколко Европейски търговски фирми, както и от бизнес партньори в държави като: Унгария, Македония, Румъния, Сърбия, Германия, Дания, Израел, Грузия, Гърция и Армения.

Компанията предлага разновидности от над 1500 различни артикули. В alleop.bg има специални продуктови линии за запазената марка SAPIR™ и ZEPHYR™. Основните продукти, които ще откриете в електронния магазин са домакински електроуреди като прахосмукачки, миксери, ютии, кафеварки, кафемашини, електрически кани и др., както и всички видове кухненски принадлежности, готварски съдове, прибори за хранене и много други. Ще ги откриете лесно в петте категории, обособени в уеб сайта: електроуреди, почистващи изделия и баня, кухненски принадлежности, кухненски съдове и домашни потреби.

Възползвайте се от промо офертите в секция ПРОМО, където Ви очаква отстъпка до – 39% за домашни електроуреди. Заредете се още сега със свежи предложения на промоционални цени чрез интересните игри и промоции, обявени във facebook страницата на ALLEOP.BG. При абонамент за бюлетин ще получите промо ваучер на стойност от 5 лева. Получавате безплатно своята доставка за покупки на стойност над 40 лв. При доставка на покупки на стойност по-малко от 40.00 лв. се заплаща такса за доставка в размер на 4.00 лв. за цялата страна. Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до дома Ви е в рамкитe до 48 часа, но не по – късно от 4 работни дни, за територията на България след получаване на потвърждение на поръчката. Цената на една доставка варира, взависимост от вида и размера на стоката, адреса за доставка и броя на продуктите в поръчката. Цената за доставка е посочена под информацията, публикувана за самия артикул и се калкулира автоматично в стойността на поръчката. Доставките на поръчани продукти се извършват с куриерски фирми Рапидо и Спиди до адрес на купувача или офис на куриера. За направена поръчка можете да заплатите лесно и удобно с наложен платеж, PayPal или по чрез банков превод.

Всеки закупен продукт от alleop.bg може да бъде върнат в 14 дневен срок от получаването му от купувача. ALLEOP.BG отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката и се прояви до две години след доставянето й, дори и да не е знаел за несъответствието.

Copyright © Promokod Srl - www.kodzaotstupka.com