промоционален код Abubu.bg

4 Кодове за отстъпка и промоции за Abubu.bg

Последна актуализация: 20/01/2021

Оцени Abubu.bg

Среден рейтинг: 4.8 / 6

15% Проверен Код

Кодът дава 15% отстъпка от цените на всички ненамалени продукти. За продукти с вече намалени цени кодът не е активен.

Детайли
Инфо: 15%
Изтича на: 30 03 2021

1,99лв Проверен Отстъпка

Доставка 1.99 лв. v Abubu.bg

Детайли
Сума: 1,99лв

10% Проверен Отстъпка

до -10% отстъпка в Abubu.bg

Детайли
Сума: 10%

50% Проверен Отстъпка

50% отстъпка за продукти и дрехи за деца

Детайли
Сума: 50%

Най-добрите промо кодове и отстъпки за Abubu.bg:

Отстъпка Описание Последна проверка
15% Кодът дава 15% отстъпка от цените на всички ненамалени продукти. За продукти с вече намалени цени кодът не е активен. 20/01/2021
1,99лв Доставка 1.99 лв. v Abubu.bg 20/01/2021
10% до -10% отстъпка в Abubu.bg 20/01/2021
50% 50% отстъпка за продукти и дрехи за деца 20/01/2021

ABUBU.BG се грижи да осигури най – добрите дрехи и аксесоари от Англия за Вашето дете. Онлайн магазинът предлага каталог от детски дрехи, които за удобство на клиентите са разделени в категориите: бебе - момиче, бебе – момче, момиче, момче. Представените дрехи от каталога са от утвърдени на пазара марки, като: Babaluno, Minoti, Funky Diva, Respect, Soul and Glory ( Soul & Glory). ABUBU.BG предлага бебешки и детски дрешки от отминали колекции на други английски марки, като Mothercare, Next, BHS, Marks&Spencer и други. С течение на времето магазинът разширява и диверсифицира продуктовото си портфолио, в което навлизат белгийски марки и партньори като E-bound, Emoi, и Tricky Tracks, както и немската фирма Blue Seven.

Асортиментът от меките и удобни дрешки включва: бебешки блузки, панталонки, ританки, гащеризончета, пижами, сутчъри, ризки, рокли за момиченца, бански за горещите летни дни, бебешки топли зимни дрешки (якенца, жилетки, космонавти, бодита, дънки и плътни клинове и панталонки), както и официални комплекти и такива, които може сами и по свой вкус да съчетаете за изписването на Вашето новородено бебче от болничното заведение. АBUBU.BG предлага и аксесоари, допълващи визията на Вашето дете, в т.ч. бебешки завивки, пелени, буйки, терлички, луксозни бебешки одеала. Всички дрехи и аксесоари, предлагани в сайта са пъстри, практични, удобни и меки, и съобразени с възрастта на Вашето дете. Предлаганите колекции са сезонно ориентирани и включват целият необходим асортимент от дрешки, които трябва да присъстват в гардероба на детето. Тук ще намерите дрешки за деца от всички възрасти: от новородено до дрехи за деца до 8 години.

На онлайн страницата на ABUBU ще откриете и последни и единични бройки от дрехи за бебета и деца на преференциални цени, както и специална страница с големи кампании и разпродажби на много модели.

Не се колебайте да поръчате и осигурите топлота и удобство на Вашите деца при изгодни ценови условия и бърза доставка. ABUBU.BG доставя закупените дрехи и аксесоари на следващият ден чрез експресна куриерска услуга и само за 1.99 лв.

ABUBU.BG има за цел на направи пазаруването Ви още по-лесно, приятно, удобно и изгодно! В допълнение онлайн магазинът инициира програмата "АБУБУ лоялен клиент", която Ви предоставя възможност да получите до 10% отстъпка от покупките си при достигане на определен оборот, както и възможност за безплатна доставка до адрес, без значение от стойността на поръчка, при която стока е обозначена с етикет "безплатна доставка".

Авторско право © Promocodex International Srl - https://www.kodzaotstupka.com/ - Всички права са запазени - ДДС номер: RO41122242